Opleiding

Je hebt een mooie vakopleiding afgerond en wil nu zelfstandig therapeut worden. Vanaf dat moment komen er een hoop vragen op je af; Wat heb ik nodig om zelfstandig therapeut te worden? Hoe zet ik mijn bedrijf neer? Hoe zet ik de stap naar de zorgverzekering? Wil ik dat mijn diensten wel of niet vergoed worden? 

Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen en om je te helpen bij de start van jouw zelfstandigheid als therapeut, kun je één van deze opleidingen volgen.

Daarnaast geef ik opleidingen in het werken met bioresonantie apparaten. Deze apparaten kunnen een gezondheidsscan maken door het gebruik van elektromagnetische signalen. De gezondheidsscan analyseert ongeveer 40 belangrijke functionele groepen zoals hormonen, tekorten aan vitaminen en mineralen, jouw zuur/base-balans, je hart en bloedvaten, darmen, lever, galblaas, alvleesklier, schildklier en het totale endocriene systeem.

Graag geef ik iedereen persoonlijk advies op maat dus twijfel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik sta graag voor u klaar.